Ελ. Βενιζέλου 65, Συκιές, Θεσ/νίκη

Καλώς ήρθατε στην G Property

G Property

 – Είμαστε αυτό που επαναλαμβανόμενα κάνουμε. Έτσι, η τελειότητα δεν είναι μια ενέργεια, αλλά μια συνήθεια. – Αριστοτέλης 

Ποιοι είμαστε σε 1'

Κινητό: (+30) 690-9280008
Σταθερό: (+30) 2314-026494
Email info@gproperty.gr

Μεσιτικό Γραφείο G Property

Σπάρτακος Μελικιάδης

Σας καλωσορίζω στο μεσιτικό γραφείο G Property!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και δημιουργικό από το να κάνεις κάτι που αγαπάς, γι’ αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο κλάδο και να δημιουργήσω το μεσιτικό γραφείο G Property . Με οδηγό το μεράκι δεν σταματάμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την αγορά και τη μίσθωση του ακινήτου σας με τους πιο ευνοϊκούς για εσάς όρους!

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Ξέρουμε να ακούμε! Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας.
  • Αγαπάμε πολύ την δουλεία μας και επενδύουμε συνεχώς στην εξέλιξη μας
  • Προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ήθος, αξιοπιστία και απόλυτη εχεμύθεια
  • Παρακολουθούμε στενά την κτηματομεσιτική καθώς και την τουριστική αγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επηρεάσει άμεσα την αγορά

Η G Property είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο μεσιτικό γραφείο το οποίο δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική, με έδρα τις Συκιές, επί της Βενιζέλου 65. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε και στο γραφείο μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της Στρατηγού Μακρυγιάννη 24 με Ιασωνίδου γωνία. Η εταιρεία μας βάζει συνεχώς καινούργιους στόχους και είναι έτοιμη να εκπληρώσει τις απαιτήσεις σας. Ανακαλύψτε στην σελίδα μας το ακίνητο που σας ταιριάζει ή ζητήστε μας να σας βρούμε ένα ακίνητο σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές!

Πωλήσεις, ενοικιάσεις ακινήτων, εύρεση ακινήτου. Μικρά και μεγάλα ακίνητα, οικόπεδα και αγροτεμάχια, επαγγελματικές στέγες και επιχειρήσεις. Αποτελούν μόνο μέρος των υπηρεσιών μας. Επιπλέον, προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση του ακινήτου σας, συμβουλές σχετικά με την αξιοποίηση του ακίνητου σας καθώς και βοήθεια στην απόκτηση στεγαστικού δανείου.

Η Ομαδα μας

Ζωή

Ζωή

Ομάδα: G Property
Τηλ: 6983355769
email: info@gproperty.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δωρεάν εκτίμηση του ακινήτου σας

Συμπληρώστε την φόρμα ή καλέστε μας:

Που θα μας βρείτε

Μεσιτικό Γραφείο G Property - Συκιές - Θεσσαλονίκη

Συκιές Θεσσαλονίκη: Ελευθερίου Βενιζέλου 65
Κέντρο Θεσσαλονίκη: Στρατηγού Μακρυγιάννη 24

Όροι Χρήσης
Πολιτική Απορρήτου

Στείλτε μήνυμα